Hem Om Chamonix Fakta om köpprocessen Kontakta oss

Köpläge i Chamonix, 3 timmar från Stockholm!

Chamonix rankas ofta som världens bästa skidort. Här hölls de första Olympiska vinterspelen 1924, det finns fem stora skidsystem och fallhöjden är en av Europas bästa, 2800 m.

Chamonix är mer än bara skidåkning. Det är faktiskt fler besökare här på sommaren än på vintern. Då vandrar man, spelar golf, besöker Genève eller Milano, eller kanske rent av bestiger 4810 m höga Mont Blanc.

Att köpa sitt drömboende i franska Chamonix är en säker investering. Chamonix’ status som alpinismens huvudstad gör prisnivån stabil, och den låga EUR-kursen gör att det nu verkligen är köpläge.

Gör ert köp i Chamonix tryggt och enkelt. Vi har ett samarbete med Antoine Terray, en välkänd profil i Chamonix med över 15 års mäklarerfarenhet. Tillsammans med Antoine och hans medarbetare hjälper vi er med allt, även efter köpet. Vår roll som ert svenska stöd i köpprocessen fördyrar inte affären. Vi erhåller en del av Antoines lagstadgade ersättning.

Välkommen till Chamonix – en gemytlig fransk småstad med internationell puls året om.

info@alpresidence.se
+46 (0)142 740 60
www.alpresidence.se

För mer objekt se Antoine Immobilier
Ett axplock av objekten:

Trevlig studio i centrala Chamonix.
Med endast ett stenkast från gågatan i Chamonix finns den här mindre, men trevliga studion. Med stora fönster mot syd har man sol från morgon till eftermiddag. Det är även nära till Savoys skidlift.
Mer Information (Engelska)
€ 100 000
Lägenhet med balkong närs skidlift och golfbana
Optimalt läge nära Flegere’s skidlift och Chamonix golfbana! 41 kvm stor lägenhet med balkong mot söder, öppen spis. Till lägenheten följer ett källarförråd.
Mer Information (Engelska)
€ 230 000
Lägenhet i prestigefyllt Chalet.
I ett lugnt område bara 10 minuters promenad från Chamonix ligger den här 46 kvm stora lägenheten. Den har öppen spis, rymligt sovrum, balkong och en fantastisk utsikt mot öster.
Mer Information (Engelska)
€ 299 000
Etage lägenhet med två sovrum i populära Les Houches.
Läget, läget och läget. Nära skidliften i World Cup backarna i Les Houches och med balkong mot Mont Blanc ger den här lägenheten ett mycket attraktivt läge. Den har två rymliga sovrum och finns i ett relativt nybyggt Chalet.
Mer Information (Engelska)
€ 395 000
Traditionellt Chalet nära Chamonix centrum.
Det här Chalet är byggt 1984 och har utsikt mot Mont Blanc. Byggnaden och den 720 kvm stora tomten är i utmärkt skick. Stort vardagsrum med öppen spis, tre sovrum, vinkällare, två förråd och garage.
Mer Information (Engelska)
€ 875 000